Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Occasion värvar Bonnier-chef

Publicerad: 8 december 2016, 12:15

Mattias Trotzig och Fredric Holmgren på Occasion.

Foto: Pressbild

Fredric Holmgren blir försäljningschef och COO på eventbyrån Occasion. Han kommer närmast från Bonnier News.


Ämnen i artikeln:

Mattias TrotzigBonnier NewsEventbyråerOccasion

I snart fyra år har Fredric Holmgren varit chef för affärsområdet Live på Bonnier News. Han rekryterades från början av Dagens Industri från IDG där han var eventchef. Fredric Holmgren har också varit vd för Management Events och vd på Mediaplanet i Tyskland och Schweiz.
– Fredric har framgångsrikt utvecklat event och mötesaffären inom Bonnier och kommer med sin erfarenhet inom försäljning och verksamhetsutveckling att fortsätta bygga vår tillväxt och vara en central person för Occasions resa”, säger Occasions grundare och vd Mattias Trotzig i en kommentar.

Hittills i år har byrån växt från 30 till 42 anställda och väntas omsätta runt 170 miljoner kronor. Det innebär en tillväxt på 70 procent jämfört med förra året.
–  Jag har följt Occasion under flera år från köparsidan och är imponerad över den resa man gjort och den höga kvalitet byrån levererar. Det ska bli väldigt intressant att utveckla Occasion som bolag och vår strategi framåt tillsammans med hela Occasion-teamet, kommenterar Fredric Holmgren.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.