Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Occasion växer med två rekryteringar

Publicerad: 24 april 2015, 13:27

Andreas Tschig och Jennie Holmgren

Enligt Ocassions vd Mattias Trotzig har byrån fått en fantastisk start på 2015. Nu rekryterar man IBM:s tidigare marknadschef Jennie Holmgren som project manager och tv-veteranen Andreas Tschig som producent.


Ämnen i artikeln:

Occasion

Jennie Holmgren har en bakgrund inom it-branschen. Hon har erfarenhet av att arrangera stora events,  bland annat i sin roll som marknadschef inom IBM. Hon kommer närmast från Business Reflex, en byrå med inriktning på content marketing mot b2b.

Andreas Tschig är utbildad vid Dramatiska Institutet och har under 15 år producerat tv inom flera olika genrer, från webb-tv till stora studioprogram.  De senaste åren har han även arbetat med programutveckling på bland annat Endemol och Fremantle Media.

– Vi har haft en fantastisk start på Q1 med en tillväxt på över 30 procent och har ett mycket spännande år framför oss, både Jennie och Andreas är två kompetetenta personer som vi är mycket stolta över att få ombord, säger Occasions vd och huvudägare Mattias Trotzig i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Occasion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.