Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Odd Eiken till Hallvarsson

Publicerad: 15 februari 2016, 08:27

Odd Eiken.

Foto: Pressbild.

Hallvarsson & Halvarsson förstärker sitt erbjudande med en riktig tungviktare: Odd Eiken, senast vice vd på Kunskapsskolan.


Odd Eiken har avverkat en rad tunga roller under karriären. Bland annat kommunikationsdirektör på SEB, Skandia och Svenskt Näringsliv samt Sverigechef på Kreab. Han har också varit statssekreterare på Utbildningsdepartementet.

Efter att ha varit vice vd på Kunskapsskolan Education återvänder Odd Eiken till pr-branschen igen. Nu som senior rådgivare på Hallvarsson & Halvarsson.
– Odd är en av Sveriges mest erfarna kommunikatörer och besitter erfarenheter och kunskaper inom kommunikation som kommer vara värdefulla för Hallvarsson & Halvarsson och våra kunder. Jag är mycket glad över att välkomna Odd till vårt team, kommenterar Johan Ramsten, managing partner på byrån.

Själv säger Odd Eiken:
– Jag har alltid varit imponerad av kompetensen och arbetsglädjen hos Hallvarsson & Halvarsson, så det känns spännande att komma på insidan och bidra till att ytterligare stärka kunderbjudandet.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.