Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

OKQ8 får ny kommunikationschef

Publicerad: 15 oktober 2015, 11:11

Alexandra William-Olsson

Alexandra William-Olsson anställs som ny kommunikationschef för OKQ8/Q8, vilket innefattar både den svenska och danska marknaden. Hon är för närvarande PR-ansvarig på Max Hamburgare och tillträder tjänsten på OKQ8/Q8 i mitten på november.


Ämnen i artikeln:

OKQ8MarknadschefRekrytering

Alexandra William-Olsson har en bakgrund pr och kommunikation och kommer närmast från Max Hamburgerrestauranger där hon har ansvarat för pr-arbetet i nio år. Från och med mitten på november tar hon plats som chef för kommunikationen på OKQ8 Sverige och Q8 Danmark.

– Det ska bli oerhört roligt att få leda kommunikationsarbetet på OKQ8 Sverige och Q8 Danmark. Det är starka varumärken som med sitt breda erbjudande riktar sig till alla som är på vägarna. Jag ser fram emot att bidra med min tidigare erfarenhet från en snabbrörlig bransch och där jag tror att transparens är a och o för att vinna målgruppens förtroende, säger Alexandra William-Olsson i ett pressmeddelande.

Hon kommer att hålla i den övergripande kommunikationsstrategin i förtjänade kanaler i Sverige och Danmark samt leda det skandinaviska kommunikationsteamet.

– Vi känner att vi har gjort en riktigt stark rekrytering till OKQ8/Q8 och vi ser fram emot att ta nästa steg i vår kommunikation, säger Camilla Slunge Dowling, director sustainability, social responsibility and communications.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

OKQ8MarknadschefRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.