Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Omni rekryterar från SIX/Direkt

Publicerad: 24 Maj 2017, 08:56

Jonathan Axelsson och Mattias Magnusson

Foto: Diana Savina

Omni stärker ekonomibevakningen med Jonathan Axelsson, tidigare nyhetschef på nyhetsbyrån SIX, och Mattias Magnusson, reporter och chef för sociala medier på SIX. Nu blir de ekonomiredaktörer på Omni.


Ämnen i artikeln:

RekryteringOmni

Mattias Magnusson och Jonathan Axelsson var med i sammanslagningen av SIX och Direkt och gick över till den gemensamma redaktionen på Direkt. Nu går de båda över till Omni.

– Jonathan och Mattias sitter på unik kompetens som blir oerhört viktig när vi nu successivt växlar upp ekonomibevakningen i Omni, säger Markus Gustafsson, chefredaktör på Omni till den egna sajten.

Det senaste året har Omni utvecklat ekonomibevakningen. Bland annat med det dagliga nyhetsbrevet "Morning Brief".

Mattias Magnusson har de senaste fyra åren varit börsreporter på SIX och var innan dess bland annat reporter på Svenska Dagbladet. I november förra året gick han över till Direkt.

– Det var inte så mycket ett val som en självklarhet när Omni ville att satsa på mig. Omnis arbetssätt passar mig perfekt och är ett fantastiskt verktyg för att göra bra ekonomijournalistik, säger Mattias Magnusson.

Jonathan Axelsson har i fem år varit nyhetschef på nyhetsbyrån SIX. Innan dess var han i flera år börsreporter på samma byrå. I november förra året gick även han över till Direkt.

– Eftersom jag själv är en nyhetsjunkie känns Omni som det perfekta stället att jobba på. Sen verkar det vara en spännande organisation med starka drivkrafter, säger Jonathan Axelsson som börjar på Omni i augusti.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringOmni

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.