Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Omorganisation på Clear Channel – marknadschefen lämnar

Publicerad: 18 september 2020, 09:16

Claes Kugelberg blir nu kommersiell direktör för Clear Channel i Skandinavien.

Clear Channel kapar 15 tjänster, vilket innebär att marknadschefen Marta Tiberg får lämna. Ny kommersiell direktör blir Claes Kugelberg, som arbetat nio år på bolaget.


Ämnen i artikeln:

Clear ChannelMarta Tiberg

Det har varit ett tufft år för utomhusbolaget Clear Channel, som sett sin börskurs dyka rejält efter coronapandemins intåg. Nu genomför bolaget en omorganisation, och 15 personer får lämna bolaget. Bland dessa marknads- och kommunikationschefen Marta Tiberg. Det rapporterar Dagens Media

Istället kallas den nuvarande europeiska utvecklingsdirektören Claes Kugelberg hem, och axlar rollen som skandinavisk kommersiell direktör. 

– Vi befinner oss i en utmanande situation och avmattningen på grund av corona ställer tuffa krav på branschen och på Clear Channel. Samtidigt ser vi en tydlig återhämtning efter sommaren och vi har flera spännande saker på gång. Jag har haft förmånen att jobba på Clear Channel under nio års tid och ser fram emot att nu ta ett större och mer samordnat ansvar för vår utveckling” säger Claes Kugelberg i ett pressmeddelande. 

Totalt är det fyra skandinaviska chefsroller som försvinner, inom bland annat försäljning, kommunikation och marknad. 

– Det är en helt naturlig och fullt förståelig förändring givet Clear Channels situation. Den nya rollen Claes tar är också ett led i den fortsatta inriktningen att ligga så nära Clear Channels kunder som möjlig, säger Marta Tiberg till Dagens Media.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Clear ChannelMarta Tiberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.