Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Open öppnar upp för ny kunskap

Publicerad: 16 oktober 2012, 14:22

Open Communications har anlitat nya seniora medarbetare. Det är tre nya förmågor som rekryterats, en produktionsledare, en projektledare och en ad. Dessutom har företaget en ny vd.


Maria Berglund är ny produktionsledare. Hon har nästan trettio år av arbete med kommunikationsproduktion i bagaget. Senast jobbade hon med den svenska paviljongen på världsutställningen i Yeosu, Korea.

Henrik Sund blir projektledare på Open. Han har 16 års erfarenhet av jobb med varumärkesbyggande. Henrik Sund har tidigare arbetat på Lowe                          Brindfors och Grow med kunder som Saab Automobile, Ericsson, Bentley, Electrolux,                         Habo, Seger och                         Helly                          Hansen.

David Levin
är byråns nya ad efter att ha varit fem år på Grow.  De senaste åren har han jobbat med kunder som Helly Hansen,                          Alma Media, Riksbyggen, Pöyru och Mustad. Innan dess var David Levin ad inom Fenix outdoor och primärt med Naturkompagniet.

Utöver de här nya anställda har Open fått en ny vd. Hon heter Gunilla Lundström och har dessutom gått in som delägare i företaget. I ryggen har Gunilla Lundström en lång karriär som varumärkes- och kommunikationskonsult.  Hon har bland annat varit 8 år på byrånätverket Dowell/Stubbs – Gyro. Där jobbade hon med positioneringen av Stockholm som The Capital of Scandinavia.

Blanca Sjöstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.