Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Open Studios medgrundare till Bold

Publicerad: 13 januari 2021, 09:31

Yun Yu, Eva Aggerborg och Karin van der Kwast Gissberg.

Foto: Press

Tre nya namn ansluter till designbyrån Bold, som vill förstärka sitt erbjudande inom förpackningsdesign.


Ämnen i artikeln:

BoldRekrytering

Designbyrån Bold, numera en del av NoA, har numera runt 80 anställda fördelade på tre konor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. På kundlistan har man bland andra SAS, iZettle och Mojang Studios. 

Nu rekryteras tre nya design directors till byrån, med målet att stärka erbjudandet inom förpackningsdesign samt för att kunna möta behovet från nya kunder. 

Eva Aggerborg har över 20 års erfarenhet inom design, och har grundat designbyrån Open Studio Stockholm. Hon har även arbetat som head of design på DDB Stockholm, och med förpackningsdesign för Aco Hud och Garant. 

Karin van der Kwast Gissberg har arbetat med design och branding i över 17 år, med fokus på förpackningsdesign och fysiska miljöer. Framförallt har hon erfarenhet av den gastronomiska scenen, och hon har arbetat med varumärken som Frantzén, Åhléns, SAS och Carlsberg.

Även Yun Yu rekryteras för att arbeta inom branding. Hon har arbetat internationellt inom branding och identiet på den grafiska designstudion Projects Projects i New York, varumärkesbyrån e-Types i Köpenhamn och elektronikbolaget Teenage Engineering i Stockholm. 

– En digital utgångspunkt och digitala tekniker är framtiden för innovativ förpackningsdesign och något som Bold vill ligga i framkant av. Vi är därför oerhört stolta att ha dessa talangfulla personer hos Bold som kommer med varierade bakgrunder och nytänkande synsätt, säger Oskar Lübeck, Bolds kreativa chef och grundare.

Flera nya rekryteringar väntar framöver. 

Läs mer: Byråerna med guldbyxorna – här är deras framgångsstrategier 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

BoldRekrytering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News