Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

OTW rekryterar kvartett

Publicerad: 13 februari 2018, 08:42

Contentbyrån OTW förstärker sina kontor i Göteborg och Stockholm med totalt fyra personer.


Ämnen i artikeln:

OTW

Stina Hedin ansluter från Smartson där hon haft en tjänst som projektledare med fokus på kampanjplanering, sociala medie-strategier och copywriting. Hon ansluter till OTW:s strategiavdelning för sociala medieköp där hon bland annat kommer att arbeta med SAS och Assa Abloy.

Nyutexaminerade Louise Hjelmqvist ansluter till OTW som projektledare med fokus på distribution, inledningsvis med kunder som Tre, Röda Korset och SFF.

Petra Ljungberg rekryteras från produktionsbolaget STO-CPH där hon som redaktör och inslagsproducent jobbat med bland annat tv-programmet "Förlåt mig" och SVT-dokumentärserien "Storuman forever". På OTW blir hon producent för rörligt och kommer att arbeta med kunder som Umeå Universitet och SFF.

Slutligen rekryteras Anna Werner från contentbyrån Rubrik där hon haft en tjänst som kundansvarig projektledare. Som projektledare på OTW kommer hon att ansvara för projektet Mega Project Listings för Volvo Construction Equipment.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.