Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

OTW rekryterar Publiks vice vd

Publicerad: 18 mars 2016, 12:59

Benke Carlsson går till OTW.

Foto: Pressbild


Ämnen i artikeln:

UtbildningRekryteringOTW

Benke Carlsson har arbetat med kommunikation i över 15 år. Han kommer närmast från PR-byråån Publik som han grundat och där han varit vice vd. Tidigare har han jobbat som marknadschef, rådgivare, chefscoach och utbildare med inriktning på varumärke och strategisk kommunikation, samt webb och sociala medier.

– Jag är väldigt glad över värvningen. Med Benke breddar vi vårt erbjudande och blir tyngre inom rådgivning, skriver Anders Rask, vd OTW, i ett pressmeddelande.

Benke Carlsson är författare till tre böcker och har varit lärare i strategisk kommunikation vid RMI Berghs, webbjournalistik på Poppius Journalistskola och kursledare hos Sveriges Informationsförening. På OTW ska han även utveckla erbjudandet inom kommunikationsutbildning. Det är en ny satsning från byrån.

– Jag har länge sett OTW som branschens mest intressanta företag. De har ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden, kunniga medarbetare och en imponerande kundportfölj. Så det känns superkul att med dem bidra till att skapa landets bästa kommunikations- och marknadsavdelningar, skriver Benke Carlsson.

Benke Carlsson börjar 1 april.

Sanna Wolf-Watz

Ämnen i artikeln:

UtbildningRekryteringOTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.