Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

OTW rekryterar Superkommunikatör

Publicerad: 19 februari 2019, 08:58

Emma Pettersson, som förra året tog plats på Resumés lista Näringslivets 150 Superkommunikatörer, ansluter till contentbyrån OTW som digital strateg.


Ämnen i artikeln:

OTW

Emma Pettersson tog plats på listan för sitt arbete med den ideella organisationen Födelsevrålet, en brukarorganisation för födande före, under och efter förlossningen.

Nu lämnar hon rollen som digital marketing specialist på Appelberg för att bli digital strateg på OTW. På Appelberg har hon jobbat med kunder som Scania, Lärarförbundet, SKF och KTH.

– En perfekt rekrytering, säger Benke Carlsson, chef på OTW strategi och analys. Emma har den bredd och digitala kompetens som passar oss perfekt när efterfrågan av strategitjänster ökar. Det ska bli superkul att se vad hon kan tillföra våra kunder.

– Jag är otroligt glad och peppad på att komma igång på OTW, säger Emma Pettersson. Förutom imponerade kunder har de mängder av spännande case, så det känns som en plats där jag både får använda min kompetens och utvecklas.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.