Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

OTW värvar till Malmö-kontoret

Publicerad: 14 augusti 2019, 11:07

OTW rekryterar Nils Djurklou som Account Director och projektledare till Malmökontoret. Nils kommer närmast från positionen som marknad- och kommunikationschef på Helsingborgs stad.


Under första halvan av 1990-talet var Nils Djurklou tv-producent och redaktör på ZTV och SVT. Men har sedan dess även hunnit med uppdrag som pr-direktör på TeliaSonera, kommunikationschef på Com hem, men ocksp som medgrundare av pr-byrån MSL. På OTW i Malmö kommer Nils både att jobba med både befintliga och nya kunder.

– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på byråsidan efter en längre tid på kundsidan, Jag har länge sett OTW som Sveriges bästa contentbyrå och i den här dynamiska regionen finns det många spännande möjligheter att växa ytterligare, vilket jag ser fram emot att bidra till, säger Nils Djurklou i en kommentar.

– Nils är en fantastisk värvning, säger byråchef Rasmus Winther. Få kan mäta sig med hans meriter inom strategisk kommunikation, som han dessutom kombinerar med en bakgrund inom rörlig bild. Det kommer att bli spännande att se vad han kan göra för våra kunder.

I Malmö är man för närvarande sju medarbetare. Övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Århus.

Nils Djurklou började på sitt nya uppdrag i veckan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.