Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Ove Joanson till Kreab

Publicerad: 23 November 2015, 10:40

Ove Joanson blir pr-konsult.

Foto: Arkiv.

Vid årsskiftet lämnar Ove Joanson ordförandeposten i ägarstiftelsen för SVT, SR och UR. Därefter går han till pr-byrån Kreab.


Ämnen i artikeln:

Public ServiceOve JoansonPR-ByråerKreab

Ove Joanson har en gedigen erfarenhet i mediesammanhang. Bland annat har han varit varit ekochef, radiochef och styrelseordförande i Sveriges Radio. Dessutom har han arbetat som konsult med uppdrag åt bland annat Stampen.

Nu blir han "senior international advisor" på Kreab.
– Ove Joanson är en mycket erfaren mediastrateg och har stor kunskap om ledarskap i samhällsfrågor och företagande. Eftersom Kreab är ett globalt företag med verksamhet i 25 länder kommer Ove Joansons internationella bakgrund och stora kontaktnät att bli en tillgång för våra kunder, säger Charlotte Erkhammar, vd och koncernchef för Kreab Group, i ett pressmeddelande.

Ove Joanson gläds över sitt nya uppdrag:
– Kreab är Sveriges mest ansedda och mest internationella strategiska rådgivningsföretag. Jag hoppas kunna arbeta nära både svenska och utländska företag och organisationer, säger han i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.