Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Oxenstierna & Partners värvar från Näringsdepartementet

Publicerad: 8 oktober 2019, 13:25

Hélène Westholm

Oxenstierna & Partners värvar Hélène Westholm som kommer från tjänsten som investment director på Näringsdepartementet. Hon kommer jobba som senior rådgivare och stötta kundernas dialog med aktieägare och andra intressenter.


Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Hélène Westholms karriär spänner från investment manager på Nordstjernan via corporate finance på Erik Penser Bank till Näringsdepartementet där hon har suttit i styrelsen i flera bolag bland annat Svensk Exportkredit och Svenska Spel. Med åren har hon lärt sig hur den bristande dialogen mellan företag och aktieägare kan lösas med bättre kommunikation.

– Jag har under åren insett hur kritisk kommunikationen är för ett bolags framgång. Efter att ha arbetat med bolag inom corporate finance och som ägarrepresentant har jag tagit med mig betydelsen av IR och att området är mer komplext än att bara följa regelverken. Jag attraherades av att Oxenstierna arbetar med små och medelstora bolag där vår rådgivning får en direkt påverkan och där vi kan arbeta som partners under längre tid. Och så gillade jag Anna och Linna, säger Hélène Westholm, senior konsult på Oxenstierna & Partners i en kommentar.

– Det är jättekul att vi har fått ombord Hélène. Med henne fördjupar vi erbjudandet till särskilt våra noterade kunder. De kan nu få tung erfarenhetsbaserad rådgivning av någon som varit med och sett alla aspekter av interaktionen mellan aktieägare och företagsledning, säger Linna Österman, vd och en av grundarna till Oxenstierna & Partners i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.