Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Özz Nûjen blir krönikör

Publicerad: 4 januari 2017, 13:37

Özz Nûjen.

Foto: Anna-Karin Nilsson

Komikern Özz Nûjen börjar skriva krönikor i Expressen. – Grattis till dom för att dom lyckades värva mig till sig, säger han i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Özz NujenExpressenMagnus Alselind

Expressen har knytit till sig flera nya namnkunniga krönikörer senaste året, bland annat Alex Schulman, Hanne Kjöller och Clara "Underbara Clara" Lidström. Nu sällar sig komikern Özz Nûjen till skaran.
– Mitt skrivande är som det övriga jag gör inom teater, standup, radio och tv. Jag vill roa och oroa. Få folk att tänka till, tänka om och tänka nytt och förhoppningsvis ibland med ett leende på läpparna, säger han i ett pressmeddelande.

Han premiärkrönika publiceras nästa vecka.
– Krönikörerna har starka positioner i alla våra kanaler som samtliga tagit marknadsandelar de senaste åren. Skribenterna vet att vår redaktion är superengagerad för att ge dem största möjligen räckvidd och genomslag bland annat på Facebook där Expressen är största medieaktören, det är ett gott betyg till alla som jobbar hårt på redaktionen att de här stjärnorna väljer oss, kommenterar Expressens redaktionschef Magnus Alselind.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.