Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

PA-konsult förstärker Reformklubben

Publicerad: 8 December 2015, 12:17

Eric Biksten.

Foto: Pressbild.

Eric Birksten är ny public affairs-konsult på Reformklubben. Han kommer närmast från en roll som konsult inom energi, klimat och konkurrensfrågor i Bryssel.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Eric Birksten är ny senior rådgivare på pr-byrån Reformklubben. Han har en bakgrund som politiskt sakkunnig på regeringskansliet och senast som konsult inom energi, klimat och konkurrensfrågor i Bryssel. Närmast var han anställd hos New Republic.

– Vi är mycket glada över att Eric väljer Reformklubben. Han tillför kunskap på ett område som är högst uppe på samhällsagendan. Våra kunder efterfrågar kunskap både på den nationella politiska arenan och i EU. Många missar kopplingen mellan det nationella och det europeiska - trots att huvuddelen av all ny lagstiftning har sitt ursprung i Bryssel, säger Fredrik Runsiö, vd för Reformklubben i ett pressmeddelande.

I samma veva har byrån dragit in energibolaget Vasa Vind som ny kund.
– Jag ser fram emot att börja på Reformklubben. I en bransch med hårdnande konkurrens ökar kraven på professionalitet, nytänkande och spetskompetens. Det känns som att Reformklubben är mycket väl positionerade utifrån ett sådant perspektiv, kommenterar Eric Birksten.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.