Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Panduro hittar marknadsdirektör hos CDON.com

Publicerad: 27 mars 2019, 11:43

Philip Mossinger, ny marknadschef på Panduro.

Panduro rekryterar Philip Mossinger, senast på CDON.com, till rollen som ny marknadsdirektör.


Ämnen i artikeln:

CDON

De senaste åren har Panduro stärkt upp sin marknadsavdelning och satsat på e-commerce. Nu växlar de upp sitt digitala erbjudande ytterligare genom att rekrytera Philip Mossinger som ny marknadsdirektör. Han kommer senast från motsvarande tjänst på CDON.com.

– Med Philip och hans spetskompetens inom e-commerce stärker vi vår marknadsavdelning med just den pusselbit som vi ser behövs för att lyfta Panduro till nästa nivå, säger Thomas Panduro, vice president på Panduro, i ett pressmeddelande.

Philip Mossinger kommenterar:

– Panduro är ett starkt varumärke med en spännande vision och framtid. För mig med erfarenhet inom e-commerce ligger utmaningen i att hitta samspelet mellan de fysiska butikerna och e-handeln, utveckla butikerna framåt samtidigt som vi fortsätter vår resa mot ett starkt erbjudande inom e-commerce. Jag ser fram emot att med min bakgrund bidra till den spännande resa Panduro be-finner sig på och vara ett stöd för hela bolaget framåt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

CDON

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.