Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Patchwork förstärker sociala medie-teamet

Publicerad: 28 mars 2017, 09:00

Vanessa Tryde

Foto: Pressbild

Sociala mediebyrån Patchwork anställer Vanessa Tryde som social media manager.


Ämnen i artikeln:

PatchworkSociala medier

Vanessa Tryde gick ut från pr-utbildningen på Berghs i våras och har sedan dess jobbat på Cancerfonden med Rosa Bandet och varit trainee på pr-byrån 500.

– Med Vanessa förstärker vi med kreativitet och PR-kompetens. Att hon dessutom är en duktig fotograf gör att vi kan producera bättre kommunikation för våra kunder. Med den snabba tillväxt vi ser framför oss så är detta en kanonvärvning, säger Joakim Antelius, VD på Patchwork Sweden.

Patchwork är en byrå specialiserad på sociala medier med kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. De jobbar med bland annat Mars, Bosch, Eniro och TGI Friday.

– Jag har alltid varit nyfiken och intresserad av många saker inom kommunikation. På Patchwork får jag möjligheten att kombinera alla mina färdigheter. Jag ser fram emot att utvecklas och jag vet att det kommer bli en spännande resa med ett härligt gäng, säger Vanessa Tryde.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PatchworkSociala medier

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.