Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Patrick Ekwall till Eurosport

Publicerad: 30 maj 2017, 08:03

Den tidigare TV4-profilen Patrick Ekwall blir del av Eurosports OS-team.


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks SwedenEmir OsmanbegovicTV4EurosportPatrick Ekwall

Efter 23 år på kanalen fick Patrick Ekwall i höstas inget förnyat kontrakt med TV4. Under en period har han jobbat tillsammans med Frank Andersson för bettingbolaget Leo Vegas. Nu är han alltså klar för Eurosports OS-team. Kanalen har säkrat sändningsrättigheterna till OS 2018, 2020, 2022 och 2024. Sedan tidigare har man profiler som Peter Forsberg, Anja Pärson, Magdalena Forsberg, Per Elofsson, Anders Södergren, Jonas Karlsson och Tommy Åström i stallet.

– Jag är väldigt glad över att få den här chansen. Jag ser mycket fram emot att få göra ett OS och få jobba med skickliga kollegor och sanslöst spännande namn som Peter Forsberg, Anja Pärson och Magdalena Forsberg. Jag längtar redan, säger Patrick Ekwall.

Utöver OS-arbetet kommer Patrick Ekwall även sända "Ekwall Show" på kanalen. I programmet, som Ekwall tidigare sänt i egen regi på YouTube, kommer han gästas av olika sportstjärnor.

– Patrick är ett fullblodsproffs, en lojal lagspelare och tillhör de bästa i Sverige på sitt jobb. Vi har jobbat ihop i nästan tio år och när chansen att rekrytera Patrick dök upp var det bara att tacka och ta emot, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på Discovery Networks Sweden och Eurosport.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.