Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Patrik Nygren-Bonnier ny ordförande i Marknadsföreningen Stockholm

Publicerad: 7 december 2020, 09:13

Den tidigare IKEA och Åhléns-marknadschefen tar över efter Jonas Dahlquist.


Ämnen i artikeln:

Patrik Nygren-Bonnier

Patrik Nygren-Bonnier har under 10-talet varit marknadsdirektör och chef på några av Sveriges största varumärken. Särskilt uppmärksammad blev han under sin tid som marknadschef på IKEA i Sverige, ett bolag han lämnade för en ettårig sejour som marknadschef på Åhléns. Sedan en tid tillbaka driver han egen konsultverksamhet. Nu tar han över som ordförande i Marknadsföreningen Stockholm. Han efterträder Lowe Brindfors vd Jonas Dahlquist.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med Patrik, säger Marie Sommar VD på Marknadsföreningen Stockholm. Han är både visionär och en erkänt skicklig marknadschef som kommer tillföra föreningen massor, fortsätter hon. Vi har under 2020 tagit flera kliv i föreningens digitaliseringsresa och vidareutvecklingen av vårt medlemserbjudande, något som fortsätter 2021. Där har vi i tillägg fått ytterligare fin förstärkning av både Sofia och Mikael till vår redan eminenta styrelse. Vi tackar också Jonas och Stefan för mycket värdefullt bidrag till föreningens utveckling under lång tid i styrelsen, fortsätter hon.

– Självklart ser jag fram emot att få arbeta med både gamla och nya branschkollegor kring frågor där jag känner stort engagemang. Det ska bli väldigt roligt att få vara med och bidra till att alla hårt arbetande marknadskollegor där ute får inspiration, kunskap och kontakter för att bli sina bästa jag. Marknadsföreningen Stockholm stöttar och utmanar med ambitionen att medlemmarna ska utvecklas och växa i sina roller, så att de i sin tur kan bidra till att deras kolleger och företag växer. Och jag kommer också själv att lära mig massor, säger Patrik Nygren-Bonnier.

Häromåret valde Marknadsföreningen Stockholm tillsammans med flera andra av landets största föreningar att lämna Sveriges Marknadsförbund.

Styrelsen Marknadsföreningen Stockholm

Patrik Nygren-Bonnier, Yellow Door, Ordförande

 

Ledamöter:

Alex Baker, Retail Tech X

Charlotte Banning, Monterro

Kamran Alemdar, GlobalConnect

Maria Croon, Svensk Travsport

Marianne Wiström, Wiraya Solutions

Mikael Bergh, Novamedia, Postkodlotteriet

Paula Fagerlund, Arbetsförmedlingen

Sofia Söderqvist, Adlibris

Ted Bergström, Hemköp Axfood

 

 

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Patrik Nygren-Bonnier

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.