Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Paues Åberg värvar duo

Publicerad: 15 januari 2018, 12:13

Maria Prigorowsky och Emilie af Jochnick förstärker pr-byrån med inriktning på public affairs.


Ämnen i artikeln:

Theodor PauesPR-ByråerPaues Åberg

Maria Prigorowsky blir seniorkonsult inom bland annat life science-området på Paues Åberg. Hon har bland annat bakgrund som opinionsansvarig på Cancerfonden samt SKL och Pharmacia.
– Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med det kompetenta teamet på Paues Åberg och att bidra med mina erfarenheter från hälso- och sjukvårdfrågor, cancerområdet och forskningsfrågor, det ska bli jätteroligt säger Maria Prigorowsky i en kommentar.

Emilie af Jochnick har tidigare arbetat i olika positioner i regeringskansliet, bland som politisk sakkunnig åt dåvarande utrikesminister Carl Bildt. Närmast kommer hon från Wallenbergstiftelserna.
– Det som lockade med Paues Åberg var inte minst byråns fokus på kvalitet och långsiktighet. De har ett gott rykte i branschen och jag ser fram emot att bli del av detta framgångsrika team, kommenterar Emilie af Jochnick.

Byrån har nu 23 anställda.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.