Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pelle Porseryd till PodMe

Publicerad: 18 oktober 2018, 09:27

Pelle Porseryd går in som partner i PodMe.


Den relativt nya podcastplattformen PodMe lanserades i december förra året, och har som målsättning att bli främsta premiumpodcastplattformen globalt.

– Vi är väldigt glada att knyta Pelle till oss när vi nu går in i nästa fas med vårt innehållsarbete. Tillsammans kommer vi att växa antalet premiumprenumeranter med nya högkvalitativa podcastkoncept, säger Johan Strömberg, VD på PodMe, i ett pressmeddelande.

Pelle Porseryd har i mer än tolv år jobbat på Tv4 med program såsom "Idol", "Big Brother" och "X-factor". Senast arbetade han som produktionsschef, men lämnade tv4 förra året.

– PodMe är ett nytänkande bolag i en bransch som växer explosionsartat. Bolaget ligger i framkant och värnar om både lyssnare och kreatörer. Det ska bli en spännande utmaning att få vara med och utveckla bolaget och det kreativa innehållet framåt, kommenterar Pelle Porseryd.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.