Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Per-Hampus Stålhandske till Camp David

Publicerad: 23 oktober 2018, 09:46

Efter flera år i Los Angeles väljer reklamfilmsregissören Per-Hampus Stålhandske att flytta hem till Sverige för att representeras av Camp David.


Ämnen i artikeln:

RegissörCamp DavidReklam

Per-Hampus Stålhandske föddes och växte upp i Östersund. Hans filmande började som en hobby där han fångade sina snowboardåkande vänner i farten. Precis som Ruben Östlund och flera andra regissörer börjat sin bana. Hans produktioner blev alltmer omtalade och ledde till att Nike plockade upp honom. Resultatet blev branded content-dokumentären "Never Not" som ledde till ett snabbt genombrott som reklamfilmsregissör. Filmen genererade ett stort pr-värde och toppade iTunes-listor världen över.

Under sina inledande år i yrket har Per-Hampus Stålhandske legat bakom flera branded contentproduktioner i det längre formatet. När han nu siktar på att lägga mer tid på TVC:r flyttar han hem till Sverige och ansluter till Camp David .

– Vi har haft ögonen på Per-Hampus under en längre tid och är både stolta och glada över att han har valt att komma till oss på Camp David. Här i Sverige är han inte så välkänd som han borde vara men det kommer nog snart att ändras, säger Kristina Wibom, exekutiv producent på Camp David i en kommentar.

Per-Hampus Stålhandske, har efter flera år i Los Angeles kommit tillbaka till Sverige. Hans starka kärlek till naturen  märks i hans filmskapande. Hans film för Ecco (nominerad för Young Director's Award i Cannes) är ett exempel på hans förmåga att ladda det enkla och naturliga med starka känslor.

– Det känns superkul att etablera mig i Sverige tillsammans med Camp David. De har en sådan gedigen historia och djupa rötter i den svenska reklamfilmsbranschen och är verkligen de finaste människorna. Dessutom har vi samma syn på filmproduktion så jag är väldigt peppad på vår resa tillsammans, säger Per-Hampus Stålhandske i en kommentar.

Se fler Per-Hampus Stålhandskes filmer här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RegissörCamp DavidReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.