Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Per Mossberg ansluter till Diplomat

Publicerad: 30 augusti 2018, 13:22

Foto: Pressbild

Den erfarna kommunikationsdirektören Per Mossberg går in som senior adviser och blir en av Diplomatgruppens nya rådgivare.


Ämnen i artikeln:

Oscar Hyléen

Per Mossberg blir en del av Diplomatgruppen och går in som senior adviser. Han har sedan tidigare lång erfarenhet av att leda det strategiska kommunikationsarbetet och varit kommunikationsdirektör för Telia, Trygg-Hansa SPP, Nobel Industrier och Bofors. Han har också varit vd för Näringslivets EU-Fakta och för Näringslivets Ekonomifakta samt Partner på pr-byrån JKL.

– Per Mossberg är en av Sveriges mest erfarna kommunikationsdirektörer med över 35 år i tunga befattningar. Med bakgrund från flera olika sektorer i näringslivet, från såväl börsnoterade som statliga företag och intresseorganisationer, som kommunikationskonsult och politiker har han en bred och djupgående erfarenhet av komplex kommunikationsverksamhet, säger Oscar Hyléen, Group CEO & Partner på Diplomatgruppen, i en kommentar.

Diplomatgruppen samlar tunga rådgivare inom olika branscher och kommunikationsdiscipliner i gränslandet mellan samhälls- och näringslivsfrågor. Per Mossberg har tidigare varit kontakt med grundare och ledning på Diplomatgruppen och ser fram emot att bli en del av sällskapet.

– Diplomatgruppen har arbetat mycket medvetet med att utveckla ett starkt
kunderbjudande inom hela kommunikationsområdet och har en imponerande kundlista. Jag känner stark entusiasm och ser fram emot att arbeta tillsammans med de många kunniga rådgivarna där och ytterligare utveckla värdet för Diplomats kunder, säger Per Mossberg.

Per Mossberg tillträder den nya tjänsten den 3 september.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Oscar Hyléen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.