Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Perfect Day-chefen byter byrå

Publicerad: 6 oktober 2016, 09:29

Nya ansikten på Make Your Mark.

Efter ett år som operativ chef på Perfect Day Media ansluter Samir Chahimi till Make Your Mark.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerPerfect DayMake Your Mark

Förra sommaren plockade Perfect Day Samir Chahimi från Chimney för att leda den operativa verksamheten, med särskilt fokus på att utveckla erbjudandet inom rörlig bild. Men sejouren blev inte särskilt långvarig. Istället går han nu över till Make your Mark där han får ansvaret för byråns digitala team, med arbetsbeskrivningen head of innovation.
– Halva dagarna går ju åt till att bara smälta den läckra titeln. Nej, skämt åsido, Make Your Mark har en fantastisk samling av nya och gamla kunder och min och utvecklingsavdelningens uppgift är att förse dem med idéer och strategier. En fantastiskt rolig uppgift då vi ser att det vi gör, och står för, ger effekt, säger Samir Chahimi i en kommentar.

Byrån har även rekryterat tre personer för att möta frågan inom rörlig bild och native advertising. Dessa är Carin Karlsson, erfaren journalist och konceptutvecklare för tv, Cecilia Nordqvist och Niklas Eriksson, med bakgrund på bland annat TV8, SVT och Nöjesguiden. Dessutom flyttas Sonja Björk Ebert och Mattias Jälmestål, tidigare huvudansvariga för Make Your Marks rörliga produktioner, in i det nya teamet.
– Vi vill vässa erbjudandet ytterligare, med större produktioner och högre tempo, och har nu fått möjligheten att rekrytera rätt personer för den resan, kommenterar vd:n Anders Ingårda.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.