Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Perfect Fools-grundare tar över LA-byrå

Publicerad: 9 mars 2017, 10:21

Patrick Gardner och Christian Johansson.

Perfect Fools-grundaren Patrick Gardner tar över rodret på det Los Angeles-baserade design- och animeringsbolaget Blacksmith.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsPatrick Gardner

Redan innan han startade Perfect Fools 2002 var svensk-amerikanen Patrick Gardner med och startade upp Houdini Digital Creations. Nu återvänder han alltså till USA för att tillsammans med kompisen Christian Johansson driva design- och animeringsproduktionsbolaget Blacksmith. De två har tidigare jobbat på Perfect Fools tillsammans.

– Resan Perfect Fools gjort har varit lång. Från att ha startat på botten till att bli ett av världens bästa produktionsbolag och därifrån till att bli en full service-byrå med framstående kunder. I slutändan gick vi ihop med Hasan & Partners vilket ledde till att vi utvecklades ytterligare. Resan har gjort att jag fått en tydlig bild av hur det är att jobba från ett byrå-perspektiv, säger Patrick Gardner i ett pressmeddelande och slår fast att han längtat tillbaka till tiden då han jobbade med produktion, något han kommer göra på Blacksmith.

Blacksmith har huvuddelen av sin personalstyrka i Los Angeles men kommer även samarbeta med ett antal kreatörer baserade i Stockholm.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.