Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Perfect Fools värvar fem

Publicerad: 20 april 2016, 08:57

Foto: Pressbild

Eftersom byråns kundlista växer med till exempel Kronans Apotek och varumärket Urbanears knyter man även till sig nya medarbetare – bland annat från Pool och DigitasLbi.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsPoolDigitasKronans Apotek

Sedan januari har byrån rekryterat fem personer, däribland Amelia Dale som blir engelsk Copywriter. Hon kommer närmast från DigitasLbi där hon har varit placerad i London, Hong Kong och Stockholm. Man har även tagit in Björn Wigenius som Copywriter, som jobbat med Gröna lunds kampanjer på Pool. Ytterligare namn är Maria Elmqvist som är Research Planner och Josefine Enelid Roos som är Producer och Social Media Manager, samt Christel Franzénv som är nytillträdd Chief Financial Officer.

– Vårt erbjudande att lösa varumärkens affärsproblem med strategi, innovation och kommunikation grundat i kulturell relevans ligger helt rätt och gör att våra tjänster är efterfrågade, som tur är har vi lyckats hitta stjärnor för att bli ännu bättre inom alla avdelningar” säger Klas Lusth, Creative Director på Perfect Fools i en kommentar.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.