Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Perfect Fools värvar planner

Publicerad: 11 april 2018, 11:47

Perfect Fools plockar in Per Almkvist som tidigare har jobbat på Le Bureau.


Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Per Almkvist har den senaste tiden jobbat som frilans och var dessförinnan på Le Bureau. Där arbetade han för kunder som Arbetsförmedlingen, Hyresgästföreningen och Röda Korset. Nu går han till Per Almkvist till Perfect Fools där han blir insight planner.
– Det känns fantastiskt att komma till Perfect Fools där man inte minst ser värdet i olika människors blandade bakgrunder, men framförallt har ambitionen att skapa varaktiga förändringar för prestigefyllda och nytänkande varumärken. Jag kände från första sekund att jag skulle trivas här, det kändes direkt att här kommer det hända spännande saker och det ville jag inte missa, säger han i en kommentar.

Innan Per Almkvist sökte sig till reklambranschen arbetade han bland annat inom detaljhandeln.
– Nytänkande strategiarbete kräver okonventionella människor, där är Per är det perfekta tillskottet. Per är inte bara en erfaren planner, utan med ett CV som tex tidigare butikschef i dagligvaruhandeln och byggvaruhandel, tillika professionell rally-förare, kommer han att addera till det som gör oss unika, säger Rasmus Bjurström, strategic director på Perfect Fools.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.