Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Perfect Fools växer med kvartett

Publicerad: 17 januari 2018, 09:48

Michael Davinder, Antonino Ognissanti, Maria Lundvall och Marc Scherlin.

Foto: Pressbild

Flera nya uppdrag gör att Perfect Fools kan rekrytera fyra nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Trygg-Hansa, Svenska Spel och Halebop är tre stora uppdrag som Perfect Fools vunnit det senaste året. Nu tar de in ett flertal nya medarbetare. Dessa är Maria Lundvall som head of accounts, Marc Scherlin och Antonino Ognissanti som designers och Michael Davinder som producer.

Maria Lundvall kommer närmast från den tunga rollen som business director och head of account managers på Nord DBB. Tidigare har hon jobbat på King och Lowe Brindfors.
– Perfect Fools är en framtidsbyrå med ett erbjudande baserat på innovation och kreativitet. Det är en byrå som det puttrar om vilket kan återspeglas i vinsten av flera spännande uppdrag. Det tillsammans med ett otroligt talangfullt gäng med en stark kultur var det som lockade mig, säger Maria Lundvall i en kommentar.

Perfect Fools vd Ann Ystén:
– Förra året kan sammanfattas i att vi tog ett stort steg i utvecklingen som byrå. Det resulterade inte bara i ett tillskott av ett antal prestigefyllda kunder, utan även rekryteringar av fantastiska kompetenser därefter. Vi inleder året med att fortsätta i samma riktning och är därför väldigt glada att välkomna våra nya fools.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.