Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Peter Settman blir radiopratare

Publicerad: 28 december 2016, 09:13

Peter Settman

Foto: Wikimedia COmmons/David Nyrén

Han är en av Sveriges mest folkkära och underhållande programledare. Nu tar han klivet in i radiostudion. Peter Settman blir ny bisittare i RIX Morronzoo under våren.


Ämnen i artikeln:

RIX FMPeter Settman

– Jag har ju varit gäst i RIX Morronzoo och annan radio många gånger och älskar det! Det känns väldigt spännande att nu få vara med i den kreativa processen och vara en del av själva programmet, säger Peter Settman i ett pressmeddelande.

Tv-personligheten Peter Settman har lett flera av de största underhållningsprogrammen på tv och är en framgångsrik tv-producent. Nu tar han sig an ett nytt medium som bisittare i RIX Morronzoo.

– Vi har handplockat vilka personligheter vi vill ha med RIX Morronzoo 2017. Det är en lyx att få med Peter i teamet och våra lyssnarna har många skratt att se fram emot, säger Christer Modig, affärsområdeschef för radio på MTG Sverige i en kommentar.

Vid årsskiftet tar Roger Nordin över som nytt ankare för RIX Morronzoo med Laila Bagge vid sin sida. I redaktionen ingår även Erik Myrlund och Lotta Möller. Sedan tidigare är det klart att Claudia Galli Concha och Måns Möller blir återkommande bisittare i morgonshowen.

– Men vi har fler spännande namn att presentera de närmaste veckorna, säger Rix FMs programchef Benjamin Nilsson.

RIX Morronzoo startar igen den 9 januari.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

RIX FMPeter Settman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.