Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Peter von Satzger till ENT

Publicerad: 2 juni 2016, 14:25

TV4:s Youtube-satsning ENT rekryterar Peter von Satzger som creative director. Tidigare har han jobbat på Viacom och United Screens, men närmast drev han eget bolag.


Ämnen i artikeln:

ENTTV4

ENT bildades för att satsa på Youtube-kanaler och utmanade därmed Splay och United Screens. Nu rekryterar TV4-satsningen från just en av de här konkurrenterna och värvar Peter von Satzger.

– Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med talanger och de nya underhållningsformer som gamla generationer skakar på huvudet åt, men som nya generationer omfamnar och hittar en gemenskap i. ENT är den avdelning i ett av Nordens största mediehus som jobbar med just det. Vem vill inte vara en del av det?, säger Peter von Satzger i en kommentar.

ENT har precis varit med och kört igång program som "Veckans 360" och "Vägen till Bråvalla". För ett tag sedan rapporterades det om att ENT floppade, men Peter von Satzger ser hoppfullt på framtiden.

– Om tre år ser jag ENT som en ledande underhållningsexpert. En naturlig plats att få se det senaste inom videounderhållning.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

ENTTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.