Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

PHD rekryterar ny chef till Göteborgskontoret

Publicerad: 20 december 2018, 14:56

Efter sju år som medarbetare på Mediecom tillträder Ingela Urholm Johansson som ny chef för PHDs Göteborgskontor.


Ämnen i artikeln:

PHD

Ingela Urholm Johansson har tidigare bland annat varit MECs Göteborgs och Malmö kontor samt mediechef på SAAB.

– Jag är väldigt glad och stolt över att få bli en del av PHD-teamet som har gjort en otroligt spännande resa. De är verkligen en uppstickare på en i övrigt ganska traditionell marknad. Något som ytterligare förstärktes då de i veckan blev utsedd till årets mediebyrå av Eurobest, säger Ingela Urholm Johansson, i ett pressmeddelande.

PHD-kontoret i Göteborg har för närvarande sex anställda och beräknas bli fler under 2019 i och med ett flertal nyvunna kunder bland annat en kreativ reklamköpare inom FMCG som inte är officiell ännu.

– Ingela är en fantastisk rekrytering, alla hennes erfarenheter, klokhet och "finding a better way" anda gör att hon passar perfekt i PHDs utmanar kultur. Vår plan är att fortsätta expandera i Göteborg och Ingela kommer tillsammans med teamet att ta oss till nästa nivå, kommenterar Adam Fors, vd på PHD Sverige.

Ämnen i artikeln:

PHD

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.