Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pia Grahn blir kommunikationschef på fastighetsbolag

Publicerad: 16 november 2021, 12:55

Pia Grahn blir ansvarig för koncernens övergripande kommunikation i Norden.


Ämnen i artikeln:

Pia Grahn

Citycon driver och förvaltar köpcentrum, bland annat Kista centrum. I Norden uppgår fastighetsvärdet till omkring 4,4 miljarder euro. Nu kliver branschveteranen Pia Grahn in och blir group communications manager för koncernen. Bland annat kommer hon arbeta med att öka kännedomen om Citycon i Norden.

– Jag ska ansvara för kommunikationen i Sverige och Danmark, men även jobba övergripande med kommunikation i Norden och Estland, det vill säga i alla de fem länder Citycon har verksamhet, säger hon till Resumé.

Citycon är börsnoterat i Finland.

Senast kommer Pia Grahn från två projektledarroller på Komm och Swedma Guldnyckeln. Innan dess har hon arbetat på McCann och H+K Strategies, samt varit journalist på Resumé och Dagens industri.

Du har nu jobbat för två branschorganisationer, Swedma och Komm, vad blir den största skillnaden att gå över till ett ”vanligt” bolag?
– Citycon är betydligt större och har verksamhet i fler länder. Citycon är dessutom börsnoterat, vilket också innebär en skillnad.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pia Grahn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.