Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pr-byrån Obeya stärker konsultsidan

Publicerad: 4 september 2019, 12:18

Pr-konsulten Leandro Pinto och pr-assistenten Vera Kindblom ansluter till pr-byrån Obeya.


Ämnen i artikeln:

Obeya

Pr-byrån Obeya har nischat in sig på inkluderande kommunikation och jobbar bland annat med kunder som Halebop, Ramirent, Svanen och Teskedsorden. Tidigare i år tog byråns medgrundare Canan Yasar plats på Resumés lista Näringslivets 150 Superkommunikatörer för sitt arbete med nätverket All of us.

Nu stärker byrån upp på konsultsidan i form av Leandro Pinto och Vera Kindblom. Pr-konsulten Leandro Pinto kommer närmast från Lennox PR.

– Att säga att jag blev smickrad när jag fick ett erbjudande av Obeya vore en underdrift. Jag vet hur ambitiösa och nytänkande de är, och de jobbar med precis den typ av kommunikation som jag vill jobba med: normkritisk, oväntad och genomtänkt, säger Leandro Pinto iu ett pressmeddelande.

Pr-assistenten Vera Kindblom ansluter direkt från sin avslutade pr-utbildning på Berghs. Som en del av utbildningen har hon tidigare praktiserat på byrån.

– Leandro och Vera är två efterlängtade tillskott i teamet. Vera gjorde stort avtryck på oss under sin praktikperiod och vi är glada över att ha båda på plats. Tillsammans kommer vi fortsätta skapa kommunikation som engagerar och utmana våra uppdragsgivare i att bli mer tydliga och synliga, säger Maria Hazard, vd på Obeya, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Obeya

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.