Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Pr-konsulten som blir manager åt Soran Ismail

Publicerad: 30 Mars 2016, 09:17

Fanny Larsson börjar jobba med Soran Ismail.

Komikern och samhällsdebattören Soran Ismail anställer Fanny Larsson från AWB.


Ämnen i artikeln:

KarriärAWBPR-konsulterSoran Ismail

De senaste åren har Fanny Larsson arbetat som projektledare och pr-konsult på kommunikationsbyrån A World Beneath (AWB). Bland kunderna som hon jobbat med finns bland annat Zound Industries, Casio och Stockholms Krogbolag. Men nu tar hon sig an en ny typ av utmaning. Framöver ska hon nämligen arbeta som manager åt Soran Ismail.
– Jag har jagat och tjatat på henne i över ett halvår så att det äntligen är i hamn är en stor glädje för mig. Jag jobbar nämligen bara med de bästa, säger Soran Ismail om sin rekrytering.

LÄS MER: Soran Ismail: "Sluta kalla det för näthat – det är hat"

Rollen som manager åt debattören och komikern innefattar en rad olika arbetsuppgifter. Förutom att sköta allt pr- och pressarbete kommer Fanny Larsson att producera poddarna TSKNAS (som Soran gör tillsammans med Petter Bristav och Aron Flam) och Heja Sverige (tillsammans med Fotbollsförbundet). Dessutom kommer hon assistera arbetet med turnén "En skam för Sverige 2" med start i höst.
– Det känns så oerhört roligt att jobba med Soran, på alla sätt utvecklande för min yrkesroll men kanske ännu mer för mig som person, säger Fanny Larsson i en kommentar.

LÄS MER: TSKNAS inleder samarbete med Comedy Central

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.