Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pr-profil blir kommunikationschef på Mensa International

Publicerad: 15 november 2018, 09:37

Sandra Kastås, grundare av pr-byrån Orakel PR, blir kommunikationschef på "världens smartaste förening" Mensa International.


Ämnen i artikeln:

Sandra Kastås

För att kvala in till Mensa måste medlemmarna visa upp att de tillhör de två översta procenten av befolkningen i ett standardiserat intelligenstest. Sedan tidigare är Sandra Kastås pr-ansvarig för Mensa i Sverige parallellt med att hon driver sin egna pr-byrå Orakel PR. Nu tar hon ett kliv uppåt i organisationen och blir internationell kommunikationschef, vilket är första gången en svensk får rollen.

Uppdraget sträcker sig till och med oktober 2020.

– Det råder ingen tvekan om att Sandra Kastås, både på grundval av CV och intervju, är den mest professionellt kvalificerade och erfarna kandidaten. Hennes nationella ordförande bekräftade även det betydande arbete hon gjort för att öka Mensas varumärkeskännedom i Sverige, säger Bibiana Balanyi, ordförande, Mensa International.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sandra Kastås

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.