Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pr-profilen gör comeback på Prime

Publicerad: 22 februari 2018, 13:21

Efter fem år som vd för Fastighetsägarna Stockholm återvänder Billy McCormac till Prime. Han går in som ansvarig för urban affairs för att bredda erbjudandet tydligare inom fastighet, stadsutveckling, mobilitet och digitalisering.


Ämnen i artikeln:

PrimeBilly McCormac

Billy McCormac har som vd för Fastighetsägarna Stockholm arbetat med att modernisera samt profilera organisationen inom områden som social hållbarhet, stadsutveckling och digitalisering. Nu gör han comeback på Prime där han kommer att vara chef för erbjudandet inom urban affairs – en del av byråns public affairs-område.

– Att återvända till Prime känns helt rätt. Vi kommer att bygga ett ännu starkare team av rådgivare som kan hjälpa uppdragsgivare navigera i en ny urban miljö. Kundvärdet ska bottna i en bred förståelse för hela staden men börjar med insikter i människors behov. Vi ska jobba långsiktigt med kunder som vill utveckla sina affärer genom att bidra till en bättre stad, säger Billy McCormac i ett pressmeddelande.

Billy McCormac har arbetat med opinionsbildning i nära 20 år och har en bakgrund inom politik och media såväl nationellt som internationellt. Han har tidigare arbetat för både Timbro och JKL.

– Vi har under en tid jobbat med att utveckla vårt erbjudande inom Urban Affairs och att återknyta Billy till oss ger oss en utmärkt position att stärka vår rådgivning. Inte minst ser jag också Billy som en väldigt duktig moderator, vilket är extra välkommet, säger Primes vd Markus Gustafsson i en kommentar.

Billy tillträder sin tjänst på Prime den 2 maj.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PrimeBilly McCormac

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.