Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Pr-tungviktare till Narva

Publicerad: 8 februari 2017, 07:51

Johan Molander, Olle Axelsson och Daniel Bergsten på Narva.

Foto: Pressbild

Coops tidigare kommunikationsdirektör blir senior rådgivare på Narva.


Olle Axelsson har haft några av Sveriges tyngsta kommunikatörsroller. Senast på Coop Sverige och dessförinnan på företag som Svenska Spel, Saab ,Volvo Cars, Boliden och Trelleborg. Nu går han över till byråsidan. Närmare bestämt till Narva.
– Jag gillar verkligen Narva. Det är en kommunikationsbyrå med höga ambitioner som utvecklas snabbt och med ett väl utvecklat tänk runt värderingar som är en så viktig del idag i all företagssamhet. Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Narva som kund och har lärt känna många inspirerande och leveranssäkra medarbetare, säger Olle Axelsson i en kommentar.

På byrån gläds man över det seniora tillskottet:
– Vi ser fram mot att jobba med Olle Axelsson som är ett av Sveriges mest respekterade kommunikationsproffs. På Narva kommer han att arbeta med strategisk rådgivning och handfast jobb med våra kunders utmaningar, säger Johan Molander, managing partner på Narva.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.