Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prat PR stärker ledningen

Publicerad: 11 april 2018, 09:29

Sofia Nilsson går in som ny styrelseordförande i Prat PR. Linda Kirsebom rekryteras till tjänsten som kreativ chef och vice vd.


Ämnen i artikeln:

Gabriella FinnborgPrat PR

Efter 15 år som styrelseordförande i Prat PR lämnar Ronny Westerlund över klubban till Sofia Nilsson, till vardags hr-direktör på Adecco. Han kommer dock att sitta kvar i styrelsen.
– Sofias breda erfarenhet inom HR och marknadskommunikation är ett viktigt tillskott för Prat PR i vår resa med att bli en av de bästa arbetsplatserna inom byråvärlden. Vi är oerhört stolta och glada över att ha Sofia som styrelseordförande, säger Gabriella Finnborg, vd på Prat PR, i ett pressmeddelande.

Samtidigt tillsätts Linda Kirsebom som kreativ chef och vice vd på byrån. Hon började på Prat PR 2015 som teamchef.
– Vi går in i en spännande fas att utveckla vårt erbjudande och bli ännu tydligare inom vår nisch mat, hälsa och livsstil. Med Lindas digra erfarenhet och förmåga att gå från ord till handling, vill vi fortsätta utvecklas och växa, kommenterar Gabriella Finnborg.

Prat PR omsatte förra året omkring 17 miljoner med ett rörelseresultat på knappt en miljon kronor, uppger byrån.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Gabriella FinnborgPrat PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.