Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Presschefen lämnar landslaget

Publicerad: 1 februari 2018, 10:05

Niklas Bodell.

Niklas Bodell slutar som presschef för herrlandslaget i fotboll med bara några månader kvar till VM.


Ämnen i artikeln:

Svenska FotbollförbundetNiklas Bodell

För två veckor sedan berättade Resumé att herrlandslagets presschef Niklas Bodell tagit en time-out av personliga skäl. Nu rapporterar Sportbladet att han lämnar sin tjänst med bara 4,5 månader kvar till VM i Ryssland.
– Jag är väldigt stolt över den utveckling vi har åstadkommit med kommunikationsarbetet på förbundet och med herrlandslaget. Det har varit fantastiskt roligt, det var verkligen inget lätt beslut att fatta – men efter en tids funderande känns det som att det nu är dags, säger han till sajten.

Niklas Bodell har haft jobbet sedan 2013. Dessförinnan jobbade han på Aftonbladet.
– Niklas har gjort ett gediget jobb och är en person som jag uppskattar, så det är tråkigt att han lämnar Svenska Fotbollförbundet. Samtidigt respekterar jag naturligtvis hans beslut, och han har lovat att slutföra några utvecklingsuppdrag innan han lämnar SvFF definitivt, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand till Sportbladet.

Vem som tar över Niklas Bodells jobb är inte klart.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.