Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prestigevärvning: Frida Nordstrand lämnar Viasat för TV4

Publicerad: 28 september 2017, 08:08

Frida Nordstrand lämnar Viasat efter tio år. I fortsättningen kommer den hyllade tv-sportprofilen i stället att synas hos TV4 och C More.


Ämnen i artikeln:

Bonnier BroadcastingViasatTV4Viasat SportFrida Nordstrand

Frida Nordstrand har gjort sig ett namn som reporter i Viasats Champions League och Premier League-sändningar. Hon har också följt Formel 1, World Cup-ishockey, boxning och OS. Nu rapporterar Aftonbladet att hon värvas av Bonnier Broadcasting – efter tio år.

– Jag har fått erbjudande tidigare men det har aldrig varit aktuellt att byta. Men den här gången tyckte jag det var för bra för att säga nej till. TV4 och C More har verkligen tänkt till kring vad jag kan göra utifrån vad de tycker att jag gör bra, och utifrån vad jag tycker om att göra, säger Frida Nordstrand till tidningen.

I intervjun berättar Frida Nordstrand om vilka rättigheter hon lockades av:

– Det stundar ett fotbolls-VM som de har rättigheterna till. De vill utveckla sättet att jobba med landslagsfotbollen och de har också rättigheterna till UEFA Nations League som de vill göra mycket kring. Det har potential att bli en slags landslagens Champions League och det känns som en naturlig fortsättning för mig.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.