Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prime förstärker med kreatörsduo från New York

Publicerad: 14 mars 2019, 09:12

Sanna Lengolm och Isak Landaboure.

Sanna Lengholm och Isak Landaboure ansluter till Prime efter nästan tre år på Weber Shandwick i New York. Genom åren har duon prisats i bland annat Guldägget, One Show, Shorty Awards, Epica och Roygalan.


Ämnen i artikeln:

Prime

På Weber Shandwicks kontor i New York har Sanna Lengholm och Isak Landaboure arbetat som associate creative directors för kunder som Unilever, Anheuser-Busch och Fischer Price. För Sanna Lengholm blir det första gången på Prime medan Isak Landaboure återförenas med sin tidigare byrå, där han arbetade under 2014.

– Att komma tillbaka till Prime var oundvikligt för mig. Ingen byrå är bättre rustad för förflyttningsresan från ett klassiskt byråupplägg till ett fortlöpande nära samarbete med kund som sätter strategisk kommunikation i fokus. Sedan så är de som jobbar på Prime väldigt smarta och snälla, så det är ju ett stort plus, säger Isak Landaboure i en kommentar.

– Det känns jättebra att börja på Prime. I en tid då gränsen mellan underhållning, politik och reklam har suddats ut och kraven på oss kommunikatörer har ökat, så är det extra roligt att få omge sig med den breda kompetens som finns på Prime, kommenterar Sanna Lengholm.

Innan tiden på Weber Shandwick i New York har Sanna Lengholm och Isak Landaboure bland annat arbetat på Socialdemokraternas kampanjbyrå Studio 68, TBWA, och 360i i New York. De har också varit lärare på Miami Ad School och prisats i tävlingar som Guldägget, Epica Awards, Shorty Awards, Reed Awards och D&AD.

– Det är som att Sanna och Isak är satta på denna jord för att jobba på Prime. Deras brinnande intresse för att med kreativitet hitta lösningar på kundens affär, samhällets utmaningar och samtidigt göra spetsig varumärkeskommunikation och sätta eld i baken på hela reklamsverige, säger Hanna Belander, creative director på Prime.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.