Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Prime i kreativ rekryteringsvåg

Publicerad: 9 Mars 2016, 10:18

Nya förmågor på Prime.

Foto: Pressbild.

Pr-byrån Prime storsatsar på marknadskommunikation genom fyra nytillskott. Bland annat Petter Lublin från Lowe Brindfors som blir en av byråns creative directors.


Ämnen i artikeln:

North KingdomLowe BrindforsÅkestam HolstPrime PRGoogle

Prime presenterar nu fyra rekryteringar som ska ge byrån nya kreativa muskler. Mest namnkunnig är förmodligen Petter Lublin, närmast senior kreatör på Lowe Brindfors och med bakgrund från Mother i London. Hos Prime får han titeln creative director.
– Att få driva kreativ problemlösning tillsammans med startup-personer, hållbarhetsexperter, managementkonsulter och dataanalytiker känns extremt intressant. Framtiden för varumärken ligger i att skapa starka kommunikativa koncept i gränslandet mellan reklam, produktutveckling och pr, och det hoppas jag få göra på Prime, säger han i en kommentar.

Nya på Prime är också:
Kaya Hatcher - Ny Head of Production. Har tidigare jobbat som senior producent på bland annat North Kingdom och tjänstedesignbyrån Fjord.
Robin Wiman – Har tidigare jobbat på bland annat reklambyrån Acne Advertising och Google Creative Lab.
Petter Hanberger – Har tidigare jobbat på bland annat reklambyrån Åkestam Holst, med kreationslegendaren Alex Bogusky i USA och i breda roller inom affärsutveckling, produktutveckling och kommunikation på start-ups samt fått flera utmärkelser inom reklam-, hållbarhet-, entreprenörskapsvärlden.

Primes byråchef Therese Bohlin är nöjd med sina förstärkningar:
– Vi lever i en snabbrörlig och globaliserad värld som ställer allt högre krav på våra kunder att kunna lösa komplexa kommersiella och sociala problem. Primes styrka har alltid varit kollektiv problemlösning med människor med olika erfarenhet, perspektiv och styrkor. Vi har en uttalad strategi att samla ess och jokrar från olika världar, vilket vår senaste rekryteringsvåg är ett tydligt exempel på.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.