Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prime stärker upp PA-teamet: Värvar Kawa Zolfagary

Publicerad: 9 april 2019, 07:47

Kawa Zolfagary och Hermes Holm

Prime har rekryterat Kawa Zolfagary och utnämnt Hermes Holm till Creative Director för byråns Public Affairs-erbjudande. Prime blir därmed Sveriges första byrå med en kreativ chef för Public Affairs.


Ämnen i artikeln:

Public affairsPrime

Kawa Zolfagary har en bakgrund inom politiken och fackföreningsrörelsen och kommer närmast kommer från Kommunal, där han bland annat ansvarat för medlemskommunikationen. För de flesta är han mer känd som skribent och författare bland annat genom debutboken "Vita kränkta män" som kom ut 2012.

Hermes Holm ansvarade för Soraya Posts (Fi)  EU-valkampanj 2014 och blev sedan hennes stabschef i Europaparlamentet. Därefter ledde han Public Affairs-erbjudandet på Edelman Deportivo och gjorde den uppmärksammade kampanjen "Give a Beep", som lät Hövding förbättra Londons trafikplanering. På Prime har Hermes Holm arbetat med stadsutvecklingsfrågor och stöttat The Global Village i att skala upp Järvaveckan till en ny politisk arena.

– Public Affairs förändras väldigt snabbt. Politiska insikter behöver omsättas i kreativa koncept och nya plattformar. Digitaliseringen för med sig stora utmaningar och möjligheter för våra kunder. För att kunna möta och utnyttja dem är vi glada att kunna välkomna Hermes och Kawa till teamet, säger Billy McCormac, chef för Public Affairs på Prime i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Public affairsPrime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.