Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prime växer inom public affairs

Publicerad: 13 mars 2018, 12:23

Matti Kataja är tillbaka på Prime i rollen som seniorkonsult och rådgivare inom public affairs. Han kommer senast från Riksteatern, där han var enhetschef för pr- och kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Public affairsPrime

Innan dess var han kommunikationschef för White Arkitekter, Skandinaviens största arkitektbyrå. Matti Kataja har därtill en lång bakgrund inom Vänsterpartiet, bland annat som pressekreterare åt den dåvarande partiledaren Lars Ohly.

– Att komma tillbaka till Prime känns väldigt roligt. Inom public affairs hjälper vi företag att förstå och navigera i det politiska landskapet, vilket förstås är extra viktigt just i år eftersom det är valår, säger Matti Kataja i en kommentar.

Prime public affairs-erbjudande är just nu under utvekcling bland annat genom en satsning på urban affairs, det vill säga stadsutvecklingsfrågor. Nyligen offentliggjordes att Billy McCormac, avgående vd för Fastighetsägarna Stockholm, återvänder till Prime för att ta över ansvaret för urban affairs.

– Vi är oerhört glada att vi också har lyckats locka tillbaka Matti Kataja. På White har Matti arbetat med projekt som Nya Karolinska Solna, stadsomvandlingen i Kiruna, Tele 2 Arena och ombyggnaden av Slussen. Han sitter verkligen på unik kompetens som vi kommer att få stor nytta av, kommenterar Primes public affairs-chef Jonas Hellman.

Matti Kataja tillträdde sin nya tjänst på Prime den 12 mars.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Public affairsPrime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News