Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Priority förstärker med fem

Publicerad: 3 oktober 2019, 07:59

Affärsutvecklings- och varumärkesbyrån Priority rekryterar fem nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Priority

Prioritys fem nya rekryteringar innebär en förstärkning av erbjudandet inom affärsstrategi, marknadskommunikation, PA och PR.

– Vi ser ett behov av att stärka upp inom flera av våra nyckelområden, men att hitta rätt talanger är en utmaning. De personer vi nu knyter till oss har tillsammans en intressant mix av erfarenheter och delar vår syn på att ett riktigt bra varumärkesarbete kräver en kombination av affärsstrategisk och kreativ kompetens, säger Erik Tillberg, vd på Priority, i ett pressmeddelande.

Rekryteringarna kommer kort efter att Priority i augusti stärkte upp sitt Public Affairs-team med Olof Lavesson, tidigare riksdagsledamot och ordförande i kulturutskottet, som associate senior advisor.

De nya rekryteringarna är:

Andrea Romander, tidigare projektledare på Burson Cohn & Wolfe, kliver in som PR-specialist och projektledare med fokus på marknads-PR.

Lina Andreasson, tidigare affärsutvecklare på Billerud Korsnäs, blir ny strategikonsult i gränslandet mellan affärsutveckling och varumärkesstrategi.

Ellen Östberg, tidigare strategikonsult på KPMG, kommer att arbeta med affärsutveckling med fokus på innovation och affärsmodellering.

Emil Hammarlund kommer närmast från studier på Berghs och förstärker Prioritys PA-team som researcher efter att ha varit praktikant under sommaren.

Ebba Sjöstrand kliver in som juniorkonsult parallellt med masterstudier på Handelshögskolan, efter att även hon ha varit praktikant under sommaren.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Priority

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.