Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Prisad regissör till Bacon

Publicerad: 7 september 2015, 13:42

Tomas Mankovsky.

Tomas Mankovsky ansluter till Bacon. Han har tidigare jobbat med Folke Film.


Ämnen i artikeln:

Folke filmBacon StockholmBlinkTomas MankovskyRegissörBaconProduktionsbolag

Han började sin bana som reklamkreatör och har bland annat jobbat på brittiska Fallon. Men sedan flera år tillbaka arbetar Tomas Mankovsky som regissör och har vunnit priser i tävlingar som D&AD och Clios.

Nu blir han representerad av produktionsbolaget Bacon i Norden. Tidigare låg han på Folke Film och sedan 2009 representeras han också av Blink i London.

– Vi är otroligt glada för att välkomna Tomas till Bacon. Hans personlighet och talang är enastående liksom hans förståelse för kommunikation. Vi är redan igång med att titta på projekt tillsammans så det kunde inte vara bättre, säger Anna Sundbom, Bacons sälj- och PR-ansvariga i ett pressmeddelande.

Tomas Mankovsky är nöjd med sin nya hemvist:
– Bacon är det bästa produktionsbolaget i Skandinavien med fantastiska jobb under bältet och jag känner mig hedrad att få spela i samma lag. Folket där har kreativa biceps och stora hjärtan, det ska bli askul att jobba ihop.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.