Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Profil värvar cd från Momentum

Publicerad: 20 februari 2017, 12:59

Fia Erixon.

Foto: Martin Rörberg

Fia Erixon lämnar jobbet som copywriter för att bli creative director på Profil Kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Profil

De senaste tre åren har Fia Erixon jobbat som copywriter på Momentum, där hon arbetat med flera av byråns största konton däribland Libresse, Libero, Doggy och Krafft. Nu går hon till den Trollhättan-baserade byrån Profil Kommunikation. Där får hon titeln creative director.
– Att nu få dela det kreativa ansvaret på Profil med Johan Andersson (byråchef) känns galet roligt och är precis den utmaning som jag längtat efter. Jag lockades av Johans vision för vart byrån är på väg och imponerades även av de kreativa lösningar som redan idag levereras: Förändra verkligheten för Familjehem till exempel, säger Fia Erixon i en kommentar.

Johan Andersson gläds över sin rekrytering.
– Fia har varit med och tagit fram en rad framgångsrika kampanjer och hennes erfarenhet kommer att betyda mycket i utvecklingen av vårt erbjudande, fortsätter Johan. Därför kliver hon också in i en CD-roll där det handlar om att fortsätta byråns arbete med att hitta mer flexibla och effektiva sätt att jobba med idégenerering utifrån rollfördelning och sammansättning av arbetsgrupper, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Profil

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.