Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Profilerad moderat till Priority

Publicerad: 26 augusti 2019, 07:22

Moderaternas tidigare kulturpolitiska- och hbtq-politiska talesperson Olof Lavesson går till affärs- och varumärkesutvecklingsbyrån Priority.


Ämnen i artikeln:

PriorityModeraterna

Olof Lavesson har länge varit en aktiv debattör inom kultur-, medie- och hbtq-politiska frågor för Moderaterna och dessutom varit ordförande i kulturutskottet. Efter riksdagsvalet 2018 meddelande han att skulle komma att lämna politiken.

Nu har han gjort klart med en ny arbetsplats – affärs- och varumärkesutvecklingsbyrån Priority.

– Jag ser verkligen fram emot att få ansluta mig till teamet på Priority. Det är en byrå som jag länge haft ögonen på och som vågar sticka ut med ett annorlunda erbjudande. Vi är inne i ett paradigmskifte där gamla sanningar inte längre gäller och där både företag och organisationer måste fundera över samhällsutvecklingen och hur man möter såväl kunder som samarbetspartners. Prioritys sätt att kombinera kommunikation, affärsstrategi och design gör att jag känner att de ligger helt rätt i tiden, säger Olof Lavesson.

Priority har de senaste åren satsat på att stärka sitt public affairs-erbjudande och öppnade tidigare i år ett kontor i New York. På byrån får Olof Lavesson titeln associate senior advisor.

– Vi känner ett ökat kundtryck inte minst på public affairs-området. Nu svarar vi upp mot detta med att knyta en person till oss som har både den bredd och det djup som krävs och som också med sin färska riksdagserfarenhet har ett omfattande kontaktnät bland dagens politiska makthavare. Att Olof Lavesson dessutom så entusiastiskt bejakar vår helhetssyn på affärsmässiga och kommunikativa strategier gör att jag känner en stor tillfredställelse över denna rekrytering, säger Prioritys vd Erik Tillberg i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PriorityModeraterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.