Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Profilerade strateger till Intellecta

Publicerad: 11 december 2018, 13:38

Andreas Ericson och Linus Areng.

Andreas Ericson och Linus Areng ansluter som strateger till kommunikationsbyrån Intellecta.


Ämnen i artikeln:

Andreas EricsonSpringtime-Intellecta

Andreas Ericson kommer närmast från en roll som chef på tankesmedjan Timbros medieinstitut. Ericson har länge varit en profilerad borgerlig debattör med en politisk bakgrund inom Liberalerna. Tidigare i karriären har han bland annat drivit det liberala samhällsmagasinet Neo samt skrivit för Svenska Dagbladets ledarsida. Han är även en aktiv debattör på sociala plattformar.

Linus Areng hämtas från Egmont där han haft en tjänst som utvecklingschef och ad på Egmont Publishing. På Intellecta kommer han att jobba som senior digital strateg och ux-specialist.

– Det är fantastiskt roligt att kunna knyta Andreas och Linus till Intellecta. Båda besitter den unika kombinationen av hög strategisk kompetens och lysande utförarförmåga som våra kunder efterfrågar. Vi har sedan länge varit det kommunikationsföretag kunderna vänder sig till när de står inför särskilt svåra kommunikationsutmaningar – och det känns fint att vi nu kan hjälpa ännu fler, säger Intellectas vd Alexandra Kindblom.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.